Introductie

Kenniscentrum suiker & voeding heeft een app ontwikkeld met daarin vragen en antwoorden over suiker in relatie met voeding en gezondheid. De app is bedoeld voor medewerkers van Suiker Unie. De vragen zijn ingedeeld in verschillende onderwerpen, zoals Overgewicht, Voedselconsumptie en Mondgezondheid. Aan de hand van deze onderwerpen kunnen medewerkers een bepaalde vraag gemakkelijk opzoeken. Voor meer informatie over een bepaald onderwerp, wordt er bij sommige antwoorden verwezen naar websites als www.kenniscentrumsuiker.nl en www.suikerinfo.nl. Met deze app is het nu ook mogelijk om werknemers van Suiker Unie snel te informeren over actuele nieuwsberichten over suiker en onze reactie daarop.

Tip
Wilt u de webapp met een icoontje als snelkoppeling op uw startscherm van uw smartphone of tablet plaatsen? Klik hier voor de instructie.

Mocht u naar aanleiding van de informatie in de app aanvullende vragen hebben, stuur dan een email naar Kenniscentrum suiker & voeding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 035-5433455.

Kenniscentrum suiker & voeding

 

DISCLAIMER